Bestuur 2020-heden

Laila Farag – Secretaris

Hoi, ik ben Laila, 27 jaar en werkzaam bij de afdeling Vastgoed en Huisvesting. Ik ben die ene die je wel eens ziet slepen met stoelen en tafels. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te eten, koken, lezen, hockeyen en longboarden. Ik houd van gezelligheid en mensen samenbrengen, mijn huis is dan vaak ook gevuld met vrienden. Sociale verbondenheid is voor mij een reden geweest om me aan te sluiten bij Jong Maasstad. Met de diepgang ernaast is het een mooie combinatie van uitdaging en gezelligheid. Hopelijk tot snel bij onze events!

– Bestuurslid PR, Communicatie & Events

 

 – Bestuurslid PR, Communicatie en Events

Martijn Giebel – Voorzitter & Penningmeester

Hi! Mijn naam is Martijn Giebel, 34 jaar oud en ik ben bestuurslid namens JongMaasstad. Naast voorzitter ben ik procesmanager bij het Maasstad Ziekenhuis; een super afwisselende baan waarbij je altijd probeert de patiënt en de medewerker te helpen door processen continu te verbeteren en te versimpelen. Voordat ik in oktober 2018 hier ben begonnen, heb ik bij Boska Holland gewerkt als teamleider van de verkoopbinnendienst. Daar heb ik de Franse markt van kaasaccessoires proberen te voorzien. Ik kan dus altijd helpen over welk kaasmes het beste past bij je favoriete kaas, niet dat je daar blij van wordt. Waar ik in ieder geval wel blij van word is tuinieren, hardlopen, voetballen en biertjes drinken met vrienden.

Salahuddin Fakhri – Bestuurslid Algemeen

 

Bestuur 2018-2020

Laila Farag – Secretaris

Sharon Tieman – Bestuurslid PR, Communicatie & Events

Sade Faneyte – Bestuurslid PR, Communicatie en Events

Martijn Giebel – Voorzitter & Penningmeester

Salahuddin Fakhri – Bestuurslid Algemeen

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven