Missie en Visie

Verbinding, verdieping en vermaak – JongMaasstad – voor alle Maasstadters / voor hen die zich willen verenigen. 

Beschrijving JongMaasstad.

Maasstadters kunnen door JongMaasstad hun collega’s gemakkelijk vinden, hun enthousiasme delen en elkaar in een andere setting spreken. Ook buiten het ziekenhuis legt JongMaasstad verbinding, tussen collega’s maar ook met collega ziekenhuizen (regio- en Santeon).

De vele nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg worden laagdrempelig aan collega’s aangereikt waarmee kritisch denken wordt gestimuleerd, vaste denkpatronen worden doorbroken en collega’s worden uitgedaagd. JongMaasstad sluit daartoe ook graag aan als sparringpartner binnen de diverse afdelingen in het ziekenhuis om verdieping te faciliteren.

JongMaasstad dient ook een ontmoetingsplek te zijn voor en door Maasstadters, een plek om buiten het werk om collega’s te spreken en te ontspannen. Bovenstaande is hoe JongMaasstad haar missie, visie en waardes naar al haar collega’s wil uitdragen.

Missie
JongMaasstad streeft naar inclusiviteit door Maasstadters te faciliteren met uitdragende activiteiten binnen de thema’s “verbinden, verdiepen en vermaken”.

Visie:
Het JongMaasstad netwerk weet elkaar in toenemende mate zelfstandig te vinden. Het bestuur draagt zorg voor activiteiten binnen de thema’s verbinden, verdiepen en vermaken. Maasstadters worden ook gefaciliteerd om activiteiten op te zetten, in dat geval biedt JongMaasstad coördinatie en ondersteuning waar mogelijk.

Doelgroep:
Het bestuur stelt dat de activiteiten georganiseerd door JongMaasstad toegankelijk zijn voor iedere Maasstadter die zich “jong” voelt. Het credo: leeftijd is slechts een getal gaat hier volledig op, het gaat erom hoe jong van geest de medewerker zich voelt. Wees welkom!

Activiteiten:
JongMaasstad organiseert uitdagende activiteiten binnen de thema’s: verbinden, verdiepen en vermaken. Hieronder enkele voorbeelden van activiteiten die JongMaasstad in het verleden heeft georganiseerd. Voor de komende periode organiseert JongMaasstad activiteiten in verschillende vormen: formeel en informeel, sportief en educatief, structureel en op de bonne fooi.  

Verbinding:
Vanaf 2022 werken we binnen JongMaasstad naast fysieke ontmoeting en netwerkvorming ook aan het opbouwen van een digitale community. Hiervoor  gaat JongMaasstad, zoals het er nu naar uit ziet, gebruik maken van een sociaal intranet. Een platform voor communicatie en onderling contact,  zodat ieder zijn stem kan laten horen of contact met een ieder kan opzoeken.

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven