Winnaar kunstwedstrijd!

In 2020 heeft JongMaasstad een kunstwedstrijd georganiseerd waaraan veel afdelingen hebben meegedaan. Afgelopen vrijdag heeft de uitreiking eindelijk plaatsgevonden.

Vrijdag was het eindelijk zo ver; JongMaasstad heeft samen met Team Pedagogische Zorg van de Kinderafdeling het gewonnen kunstwerk voor de Tienerkamer onthuld! 

Het team heeft ons het meest overtuigd dat de huidige kamer echt aan een transformatie toe was. Voor jongere kinderen wordt al veel gedaan, voor tieners was er nog niet echt een plek waar zij zich mee kunnen identificeren. Een mooie uitdaging voor onze kunstenaar om tieners een fijne plek te bieden waar zij zich even kunnen terugtrekken en ontspannen.

JongMaasstad wil graag bijdragen aan de kunstvisie van het ziekenhuis met als doel kwalitatief hoogwaardige kunst in en rondom het ziekenhuis te plaatsen wat het welzijn van de patiënt en medewerker stimuleert. Hiermee draagt kunst bij aan een Healing Environment. Een healing environment is een (fysieke) omgeving die zich er op richt om het welzijn van patiënten, familie en werknemers te bevorderen en hun stress te verminderen.

Veel plezier ermee!!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven