#JongMaasstad heeft een nieuw bestuur!

Na onze oproep voor nieuwe bestuursleden, hebben wij vorige week donderdag 8 speeddates gehad met kandidaat-bestuursleden! Super bedankt voor de grote interesse! Uiteindelijk hebben we na veel wikken en wegen 2 nieuwe bestuursleden gekozen.
En dit is het JongMaasstad bestuur 2020-2021:

Bestuur 2020-2021

Naast de vertrouwde gezichten van Laila Farag (secretaris), Salahuddin Fakhri (webmaster) en Martijn Giebel (voorzitter), zijn daar de nieuwe gezichten bijgekomen van Sanne Venema (communicatie) en Vivianne van den Broek (penningmeester). Binnenkort zullen zij zich op onze website www.jongmaasstad.nl verder aan jullie presenteren.

Als er nieuwe bestuursleden bij komen, betekent dat ook dat er mensen afscheid genomen hebben om individueel verschillende redenen. Als bestuur willen wij daarom Sharon Tiemans, Sade Faneyte, Demi Muijlaert en Jasper Bosman super bedanken voor hun inzet de afgelopen tijd. Wij gaan hun creativiteit, humor en betrokkenheid zeker missen.

Binnenkort komt JongMaasstad weer bijeen om een planning te gaan maken voor komend jaar, waarbij we veel van de plannen die nu nog in de koelkast staan hopelijk snel weer wel mogen en kunnen gaan uitvoeren met en voor jullie!

Bestuur JongMaasstad

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven