#JongMaasstad Blog 2 – MK Tafeltennistoernooi:Communicatie VS CCU-EHH

Afgelopen donderdag 6 augustus was de 2de ronde van de strijd om de tafeltennistafel: Team Communicatie tegen Team CCU-EHH! Lees hieronder het wedstrijdverslag.

UPDATE 06-08-20

De uiteenlopende emoties waren na afloop van de wedstrijd tussen het uitgedaagde Team Communicatie en de nieuwe uitdager Team CCU-EHH lange tijd nog voelbaar in de arena van 3E3. Er heerste stilte versus gejuich, er was verslagenheid versus euforie, een gevoel van desillusie enerzijds en een gevoel van onoverwinnelijkheid anderzijds. De triomftocht van Team Communicatie kwam donderdagmiddag rond 16:30 uur abrupt tot een einde door een geweldige overwinning van Team CCU-EHH.

We kunnen wel stellen dat dit tafeltennistoernooi een nieuwe fase in is gegaan, want als teamleden speciaal voor deze wedstrijd van vakantie terugkomen en op hun vrije dag naar het ziekenhuis afreizen om te strijden om de tafel, dan kan je wel stellen dat het om het “echie” is!

Het bier, de wijn en de borrelnootjes van Team MaasstadLab ontbraken deze keer, maar de ambiance was er niet minder om. Kleine aanscherpingen van de spelregels werden ter plekke tussen beide partijen afgestemd, want de huidige regels bleken voor interpretatie vatbaar. De scheidsrechter ter plekke liet het rustig over zich heenkomen, met af en toe een gefronste wenkbrauw. Dit toonde echter meteen al de strijdlust en ambitie van Team CCU-EHH. Verloor Team Communicatie hiermee wellicht al de strijd?! We zullen het nooit weten…

Wederom werd er gespeeld om the best of 7, maar het was na 4 rondes al klaar: 4-0 voor Team CCU-EHH. De harde smashes, de gewiekste services, de opperste concentratie: alles zat in deze challenge. Team Communicatie verdedigde met verve de aanvallen van Team CCU-EHH en kwam af en toe, tot eigen verbazing, nog verrassende uit de hoek, maar het mocht niet baten. Uiteraard werden er wel 7 games gespeeld en de eindstand kwam uit op een overduidelijke 5-2 voor Team CCU-EHH.

Tot slot nog een paar regels over het publiek, wat wederom in grote getalen aanwezig was. Zij verdienen een grote pluim. De aanmoedigingen, de applaussalvo’s, de staande ovaties: zij maakten de wedstrijd tot een geweldig event! De emotionele aantijgingen richting de aanwezige scheidsrechter van een bepaalde speler uit Team Communicatie (zijn voornaam zit ook in zijn achternaam) maakten dat gevoel er niet minder op!

Onder luid applaus en met gebalde vuisten heeft Team CCU-EHH de tafeltennistafel uit 3E3 weggereden. Zij mogen nu 2 weken genieten van de tafel, voordat de volgende uitdager alweer op de stoep staat: Team Stafcentrum Chirurgie!

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven