Uitslag kunstwedstrijd is bekend!

Op 6 februari heeft JongMaasstad in samenwerking met de Kunstcommissie van het Maasstad Ziekenhuis een kunstwedstrijd uitgeschreven. Gisteren hebben wij de winnaar verrast!

 

Wat is het doel?

JongMaasstad wil graag bijdragen aan de kunstvisie van het ziekenhuis. De Kunstcommissie van het Maasstad Ziekenhuis heeft als doel kwalitatief hoogwaardige kunst in en rondom het ziekenhuis te plaatsen wat het welzijn van de patiënt en medewerker stimuleert. Hiermee draagt kunst bij aan een Healing Environment. Een healing environment is een (fysieke) omgeving die zich er op richt om het welzijn van patiënten, familie en werknemers te bevorderen en hun stress te verminderen.

Wie heeft er gewonnen?

Het bestuur heeft vele mooie inzendingen mogen ontvangen van afdelingen die aan onze oproep gehoor hebben gegeven. Super bedankt allemaal!

Wij hebben na lang wikken en wegen gekozen voor de Tienerkamer van het Team Pedagogische Zorg op de Kinderafdeling! Het team heeft ons het meest overtuigd dat de huidige kamer echt aan een transformatie toe is. Voor jongere kinderen wordt al veel gedaan, voor tieners is er nog niet echt een plek waar zij zich mee kunnen identificeren. Een mooie uitdaging om tieners een fijne plek te bieden waar zij zich even kunnen terugtrekken en ontspannen.

Gisteren hebben wij de winnaars verrast op de afdeling met een bos bloemen: 

Onwijs bedankt voor jullie deelname aan de wedstrijd! Samen met de Kunstcommissie gaan we proberen om met alle inzendingen die niet gewonnen hebben iets te kunnen gaan regelen op het gebied van kunst.

Wij kijken uit naar het vervolg en nog meer samenwerkingen in de toekomst op het creatieve vlak!

 

Het bestuur van JongMaasstad 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven