Speeddaten groot succes!

Afgelopen vrijdag 14 februari, op Valentijnsdag, heeft JongMaasstad (zakelijk) speeddaten georganiseerd om collega’s dichter bij elkaar te brengen.
 

 JongMaasstad staat voor verbinden! 

Op Valentijnsdag wilden wij onze collega’s dichter bij elkaar brengen. Zo vonden er die dag hele mooie ontmoetingen plaats tussen collega’s uit de zorg en van ondersteunende afdelingen. Beveiligers, kwaliteitsfunctionarissen, ICT’ers, projectleiders, facilitaire medewerkers, apothekersassistenten, HR, procesmanagement, teamleiders, verpleegkundigen en röntgenlaboranten gingen met elkaar in gesprek: “Wat doe jij allemaal op het werk?”, “Hoe ziet het ziekenhuis van de toekomst eruit?” en “Waar denk je aan als je naar huis gaat?”.

Met een drankje en wat te snoepen was dit dé perfecte break op een drukke dag. En op de vraag: “Zullen we nog een keer koffie drinken?” antwoordde iedereen volmondig ja! Het was heel leuk om te zien dat iedereen in gesprekken van 5-minuten veel van elkaar kan leren. Een mooi #besefmomentje om vaker aandacht voor elkaar te hebben.

Ben jij ook benieuwd naar jouw collega’s in de zorg, IMTS, HR, of elders, laat het ons weten!

Dank aan alle deelnemers; hopelijk tot snel bij een volgende activiteit!

Namens het bestuur van JongMaasstad

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven