Jong Santeon Event

Donderdag 3 oktober heeft de tweede editie plaatsgevonden van het JongSanteon event. Deze editie van het JongSanteon event stond in het teken van stress en prestatiedruk.  De middag vond plaats in de Arminiuskerk te Rotterdam.

Met als gastspreker Peter Wouters, die een inleiding gaf over innovaties implementeren in de zorg.  Met aansluitend een interactief theater spel verzorgd door Time-Out. Tijdens het event is door de acteurs een scène gespeeld gebaseerd op een dagboek van een Maasstad verpleegkundige.

Na het theater spel was er tijd om met elkaar te discussiëren in het Time-out café onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij als JongMaastad hebben het ervaren als een leerzame en gezellige middag. met als Eye opener de stress en prestatie druk die ervaren wordt onder verschillende disciplines in de zorg.

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven