Back to Work Event

Dat vraagt na zo’n heerlijke vakantie altijd om een beetje inspiratie. Inspiratie kun je in overvloed vinden tijdens het back to work event op 6 september 2018. We hebben Ted Baartmans, spreker tijdens de kick-off, gevraagd om dit keer een workshop te geven over leiderschap en communicatie.

Tijdens deze interactieve workshop gaat hij samen met jou op zoek naar de kern van samenwerken: “hoe kun je komen tot een duurzame vertrouwde relatie met elkaar?” Na inschrijving ontvangt je van ons een aantal vragen. We vragen je naar je verwachtingen en wensen. Ook leggen we je een casus voor.

Het kan zijn dat je na je aanmelding van ons een vragenlijst ter voorbereiding op de workshop retour krijgt. Inschrijven kan via deze link.=

Tot 6 september en voor nu, BACK TO WORK!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven